Ajankohtaista

Kotieläinpiha ja kesäkahvila ovat avoinna torstaista sunnuntaihin kello 12.00- 16.00 6.8.2023 asti, siitä eteenpäin elokuun loppuun asti la 12-16.00. Liput 6e/henk. ja alle 1 vuotiaat ilmaiseksi


AASIRETKELLE

Aasiretkelle voi varata ajan itselleen, perheelle, ystäville tai lahjaksi.

Aiempaa kokemusta ei aaseista tarvitse olla. Tutustumme aaseihin aluksi, harjoittelemme aasien talutusta tallin pihassa ja lopuksi lähdemme retkelle kävelyvauhtia talutellen aaseja. Aasien vauhti on verkkaista, rauhallista ja rentouttavaa, joten ei vaadi retkeilijöiltä hyvää kuntoa. Matkalla pysähdymme aasien toiveesta tai ottamaan kuvia retkestä.

Retken hinta on 35e/henk, alle 7 v. 25e/henk. ja alle 1 vuotiaat maksutta. Aikaa on hyvä varata reilu tunti ( n. 1,5h), sillä aasien kanssa kiirettä ei ole eikä ihan täsmällistä aikataulua. Tilalla toiminnan vastuuvakuutus.  Jos jotain kysyttävää tai eritysitoiveita, ota rohkeasti yhteyttä.


Tilalla järjestetään eläinavusteista valmennusta jossa eläimet toimivat Marin kanssa.  Hän opiskeli eläinavusteiseksi valmentajaksi Mäntsälässä. Eläinavusteista työtä voidaan tehdä monin keinoin ja eri eläinlajit ovat mukana hevosista kanoihin. On se sitten talutusratsastusta luonnossa, keskustelua eläinten hoidon lomassa tai vain rauhoittumista katsellen eläinten käyskentelyä tallin pihalla.

Yksityiskäynnit etukäteen varaten sovitusti ympäri vuoden.


Nihtilän tilalla on myös matkaparkki, jossa voi yöpyä vaunussa tai matkailuautossa. Yöpyminen varataan etukäteen. Matkaparkissa on 4 paikkaa, joista 2 sähköpaikkaa. Matkaparkin hinta on 30e/yö sisältäen kotieläinpiha vierailun. 

Uutuutena tarjoamme kotieläinpihalle sopimuksen mukaan yksityiskäyntejä. Silloin saa rauhassa omalla kokoonpanolla olla eläinten seurassa ja mahdollisesti touhuilla niiden kanssa halutessaan. Yksityiskäynnin hinta 30e/1.5h (1-5 henk). Lisähenkilöt 5e/henk. Kannattaa kysyä lisää ja esittää mahdollisia toiveita yksityiskäyntiin liittyen.

Myös kerhot, koulut, yhdistykset ym. voivat varata syksylle ja keväälle yksityisiä ryhmäkäyntejä sopimuksen mukaan. Sovitun varauksen perumisesta veloitamme 50% hinnasta jos peruuntuminen tapahtuu  viikkoa ennen sovittua päivää. Sovitun varauksen alkuperäisen henkilömäärän mukaan laskutus.